OBČINA RADLJE OB DRAVI - NOVICEObčina Radlje ob Dravi

Občina Radlje ob Dravi

Za občane

Novice

Spoštovane občanke in spoštovani občani

Datum objave: 25.03.2021



Z veliko zaskrbljenostjo ugotavljamo, da naša Koroška regija skupaj z Obalno-kraško in Goriško po oceni Vladne skupine za spremljanje epidemije, prehajajo v rdečo cono, kar za nas pomeni, da se bodo razmere našega življenja spremenile glede ukrepov in ponovnih omejitev.

V zadnjem času se nam je zelo povečala stopnja okuženosti, tako v naši občini, kakor tudi v koroški regiji. V želji, da ne bi zapadli v črno fazo, vas lepo prosimo, da z največjo resnostjo in odgovornostjo upoštevate vse predpisane ukrepe, ker bomo le ta način lahko število okuženih zmanjšali, kar je za našo skupnost izjemnega pomena.

Vemo in zavedamo se, da vsi ne verjamejo v nevarnost zahrbtne bolezni Covid 19, ampak verjemite, tisti, ki ne verjamejo, povzročajo ogromno škodo tistim občanom, ki dosledno upoštevajo ukrepe, tako doma v zasebnih prostorih, kot na ulicah in odprtih javnih površinah.

Še enkrat, vas lepo prosimo, upoštevajte ukrepe, da bomo skupaj premagali ta zahrbtni virus, da bomo premagali tretji val ali pa vsaj znatno oblažili okuženost ter, da bomo končno lahko po več kot enem letu zaživeli bolj sproščeno.

Spoštovani, v našem Zdravstvenem domu Radlje ob Dravi redno cepijo, cepijo toliko kot imajo na razpolago cepiva. Lepo vas prosimo, da ko prejmete poziv za cepljenje - odzovite se, cepite se in na ta način zagotovite sebi in svojim najbližjim varnost in ne nasedajte provokatorjem in provokacijam, o katerih se dnevno poroča, ustno ali preko družbenih medijev.

Le na ta način bomo izšli iz tega skrajno resnega in neugodnega stanja.

Bodite dobro in skupaj z vašimi najdražjimi ostanite zdravi.

Štab Civilne zaščite Občine Radlje ob Dravi

OBČINA RADLJE OB DRAVI
Mariborska cesta 7
2360 Radlje ob Dravi

T: 02 88 79 630
F: 02 88 79 640
E: obcina.radlje@radlje.si
URADNE URE OBČINSKE UPRAVE
ponedeljek od 07.30 do 14.30 ure,
sreda od 07.30 do 16.30 ure,
petek od 07.30 d0 13.30 ure,
malica do 10.00 do 10.30 ure.