OBČINA RADLJE OB DRAVI - NOVICEObčina Radlje ob Dravi

Občina Radlje ob Dravi

Za občane

Novice

2. predstava za gledališki abonma in izven

Datum objave: 08.12.2016


SOBOTA 10.12.2016 OB 18.00 uri
KULTURNI DOM RADLJE

ZA CRKNT komedija/kabaret
produkcija: Društvo za sodobno klovnsko umetnost
Profesionalni klovni, ki z rdečimi noski redno razveseljujejo bolne otroke, so se odločili, da je napočil čas, da poskrbijo tudi za boljše počutje vsakega izmed nas.

Komedija za ckrnt je žgečkljivi, spektakularni in s smehom odrešujoči večer, ki ga vodita nadebudni voditelj Vedran in njegova ljubka asistentka Adriana. Sramežljivi Aleksander preseneti s plesom ob vročem in divjem ritmu glasbe. Zabavna učiteljica petja razkriva skrivnost ljubezenskih pesmi. Starejši občanki pojeta tako izvstno, kot se znata kregati. Dih jemajoči akrobat na vrvi, čarovnik s čarobno Vegeto in žametna šansonjerka Ambrozija vas popeljeta v nostalgično preteklost. Ne zamudite vročega večera iskrivih besed, malih strasti in velikih ljubezni.drešujoči večer, ki ga vodita nadebudni voditelj Vedran in njegova ljubka asistentka Adriana. Sramežljivi Aleksander preseneti s plesom ob vročem in divjem ritmu glasbe. Zabavna učiteljica petja razkriva skrivnost ljubezenskih pesmi. Starejši občanki pojeta tako izvstno, kot se znata kregati. Dih jemajoči akrobat na vrvi, čarovnik s čarobno Vegeto in žametna šansonjerka Ambrozija vas popeljeta v nostalgično preteklost. Ne zamudite vročega večera iskrivih besed, malih strasti in velikih ljubezni.

Za crknt je projekt skupine profesionalnih igralcev, plesalcev in klovnov, ki jim je, poleg primarne umetniške dejavnosti, skupna strast do humorja in uprizarjanja človeške komedije skozi karakterje slehernice in slehernika. Odkrivamo skrite in slastne plati Slovenije, žlahtnost in žmohtnosti podalpskega življenja.
Organizator Kulturno društvo Radlje, vstopnice na voljo v predprodaji v Trgovini točenih parfumov Uran in uro pred predstavo na blagajni Kulturnega doma Radlje

Informacije: Petra 040 741 242, tajnistvo@kdradlje.si

OBČINA RADLJE OB DRAVI
Mariborska cesta 7
2360 Radlje ob Dravi

T: 02 88 79 630
F: 02 88 79 640
E: obcina.radlje@radlje.si
URADNE URE OBČINSKE UPRAVE
ponedeljek od 07.30 do 14.30 ure,
sreda od 07.30 do 16.30 ure,
petek od 07.30 d0 13.30 ure,
malica do 10.00 do 10.30 ure.