OBČINA RADLJE OB DRAVI - NOVICEObčina Radlje ob Dravi

Občina Radlje ob Dravi

Za občane

Novice

Donacija zaščitnih sredstev

Datum objave: 17.04.2020


V boju z zahrbtno boleznijo Covid-19 se vsi trudimo po svojih najboljših močeh, da ne tvegamo okužbe s tem, da ostajamo doma in upoštevamo ukrepe in navodila pristojnih. Med nami pa so tudi taki, ki so si zaradi svojega poslanstva delati z ljudmi za njihovo zdravje izbrali poklic v zdravstvu, zavedajoč se, da še posebej v času epidemije Covid-19, tvegajo svoja življenja.

V zadnjem mesecu dni od razglasitve epidemije se je v Sloveniji v zdravstvenih domovih in bolnišnicah pojavilo tudi veliko opreme, ki so jo donirala družbeno odgovorna podjetja.

Ob vsaki predaji zaščitnih sredstev predstavnikov podjetja vodstvom institucij nam postane toplo pri srcu, da so bili v podjetju zmožni poleg svojega nenehnega boja na trgu, odreči se delu dobička in ga v tem trenutku v obliki zaščitnih sredstev predati tistim, ki jih neobhodno potrebujejo za zaščito svojih in predvsem za zaščito življenj bolnikov.
V sredo, 15. aprila, je imel župan mag. Alan Bukovnik priložnost prisostvovati predaji zaščitnih sredstev v našem Zdravstvenem domu v Radljah ob Dravi. Zaščitna sredstva je doniralo podjetje BLIZU ZAHODA, katerega lastnik je gospod Alan Kovačič in ima sedež v naši občini. Zaščitna sredstva je prevzela direktorica ZD Radlje ob Dravi, gospa Lidija Golob.

S 1000 kirurškimi maskami in 10 litri razkužila bodo vsi zaposleni v Zdravstvenem domu Radlje ob Dravi lahko nekaj časa z manj stresa prihajali na delo, saj bodo vedeli, da so primerno zaščiteni.

Iskrena hvala gospodu Kovačiču, ki mu želimo veliko poslovnih uspehov tudi v prihodnje.


OBČINA RADLJE OB DRAVI
Mariborska cesta 7
2360 Radlje ob Dravi

T: 02 88 79 630
F: 02 88 79 640
E: obcina.radlje@radlje.si
URADNE URE OBČINSKE UPRAVE
ponedeljek od 07.30 do 14.30 ure,
sreda od 07.30 do 16.30 ure,
petek od 07.30 d0 13.30 ure,
malica do 10.00 do 10.30 ure.